20+ ani de experienta

20+ ani de experienta

Eximprod este un grup de companii care isi axeaza majoritatea activitatilor in sectorul energetic. Compania principala din grup, Eximprod Grup SRL a fost fondata in 1994 ca societate pe actiuni, cu capital privat. Sediul central se află în Buzău, la 100 km nord-est de Bucuresti.

De-a lungul anilor, Eximprod Grup a ajuns sa fie unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata produselor, echipamentelor si serviciilor pentru transportul si distributia energiei, participand la dezvoltarea sectorului energiei regenerabile din Romania. In prezent, Eximprod are mai mult de 350 de angajati, cu o cifra de afaceri peste 39 milioane Euro, 4 fabrici care produc mai mult de 300 de tipuri de produse cu peste 4000 de variante constructive, unitati de afaceri dedicate proiectelor SCADA, proiecte la cheie, proiectare de instalatii si dezvoltare de regenerabile, birouri in 11 orase din Romania si Germania si este actor dinamic in piata europeana. Reperele cronologice majore ale Eximprod Grup isi gasesc corespondent in evolutia cifrei de afaceri si a numarului de angajati. De-a lungul anilor, Eximprod a investit continuu si a dezvoltat noi afaceri pentru a ajunge acum la o cota de piata importanta.

1994 Eximprod Grup este fondat si incepe sa produca echipamente electrice pentru joasa tensiune
1998 Eximprod intra pe piata echipamentelor de medie tensiune ca distributor
1999Eximprod primeste medalia de aur – Targul de inventii EUREKA 1999- Bruxelles
2000Eximprod incepe sa produca lanturi de izolatoare compozite de medie tensiune (20 kV)
2001Eximprod incepe sa produca izolatoare compozite de inalta tensiune (110 – 400 kV)
2002Eximprod incepe sa produca izolatoare compozite pentru caile ferate (25 kV)
2003 Eximprod intra in sectorul energiilor regenerabile prin punerea in functiune a parcului eolian Topolog (Faza 1), fiind primele turbine  operationale din Romania.. Parcul Topolog este in functiune din acel moment. Eximprod incepe sa produca descarcatoare cu oxid de zinc de 24 kV clasa 1 si clasa 2 si de asemenea separatoare de 24 kV cu izolatoare compozite.
2005Este fondat primul departament pentru proiectare si proiecte la cheie in Bacau, Romania. Primul departament SCADA este fondat la Bucuresti, Romania.
2008Eximprod incepe sa produca distantatoare interfaza 110 kV
2010Eximprod incepe sa produca izolatoare compozite suport 110 kV
2011Se dezvolta parcul eolian Corni 60MW
2012Se dezvolta parcurile  eoliene Topolog 27MW  si Baleni 50MW.
2013Eximprod isi dezvolta operatiunile de export in Germania, Suedia, Elvetia, Polonia si Asia de Sud-Est. Eximprod dezvolta 3 proiecte de energii solare: Stâlpu 1 (5MW), Stâlpu 2 (5,5 MW), Ciorani (65 MW).
2014Eximprod este prima companie din Romania atestata de catre ANRE pentru emitere certificate de conformitate energetica tip A3 pentru parcuri de energie regenerabila.
2015Eximprod incepe sa produca Intreruptoare in SF6 123/145 kV si transformatoare de masura de curent si tensiune 123/145 kV, echipamente care se alatura Separatoarelor 123/145 kV, produse din anul 2011. Astfel, Eximprod devine unul din cei cinci producatori europeni si singurul producator roman de echipamente primare pentru statii de 110 kV.

Viziune, Misiune, Valori 

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Viziune

Sa devenim furnizorul numarul unu in preferintele clientilor nostri si sa cream in mod constant noi oportunitati de crestere a afacerii noastre.

Misiune

Sa cream solutii competitive, eficiente, sigure pentru sectorul de transport si distributie a energiei electrice si sa dezvoltam relatii puternice pe termen lung cu toti partenerii nostri.

Valorile noastre

Valorile noastre fundamentale ghideaza viziunea noastra. Aceste valori contribuie la crearea un mediu organizational care ne permite sa atingem standarde si obiective provocatoare si astfel sa devenim EximPROUD.

  • P – Performanta & Pasiune
  • R – Respect & Responsabilitate
  • O – Optimism
  • U – Unitate
  • D – Dedicatie si Dinamism

Raportul de sustenabilitate confirma angajamentul fata de valorile enuntate
application-pdf Raport de sustenabilitate.pdf

Codul etic si de conduita 

Codul etic si de conduita EXIMPROD
application-pdf Codul etic si de conduita.pdf

Cifre


CIFRA DE AFACERI

Componenta si structura grupului

COMPONENTA SI STRUCTURA GRUPULUI

 Responsabilitate sociala

RESPONSABILITATE SOCIALA

Eximprod este un actor activ in viata comunitatii si ne dorim ca programele noastre de CSR sa aiba efecte pozitive, sustenabile asupra beneficiarilor vizati. Continuam proiecte de succes, dar dezvoltam și actiuni noi care sunt în acord cu valorile noastre. Printre altele, contributiile noastre au sprijinit echipele Romaniei in competitii sportive internationale. Suntem mandri de Echipa Phoenix de la Politehnica Bucuresti care a reprezentat Romania la Concursul AIAA/Cessna/Raytheon Missile Systems Student Design/Build/Fly competition in 2013 si de echipa Romaniei de tenis de masa care a castigat medalia de argint la Campionatele Europene, precum si de Alexia Timofte, fetita de 13 ani, singura reprezentanta a Romaniei, care a castigat medaliile de aur la sah si de bronz la fotbal feminin la evenimentul spotiv “World Children’s Winners Games” ce a avut loc intre 26 – 28 Iunie 2015 la Moscova, eveniment dedicat copiilor bolnavi de cancer.

Cariere 

Grupul EPG este in permanenta cautare de oameni entuziasti si valorosi, cu perspective si personalitati diferite.  Talentul oamenilor nostri ne da forta  de a fi in permanenta creativi si perseverenti.

Cautam colegi care-si pot demonstra potentialul si competentele in:

  • dezvoltare de produse noi care satisfac noile cerinte in domeniul electric;
  • creare de solutii complete adaptate cerintelor clientilor;
  • proiectare si servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalatii electrice complexe.

Pentru oportunitati de angajare viitoare in cadrul grupului EPG, va invitam sa ne transmiteti candidatura dumneavoastra la adresa de e-mail office@eximprod.ro .

POSTURI VACANTE

application-pdfInginer Incercari Electrice

application-pdfInginer cercetare – dezvoltare produse

application-pdfML Software Developer

application-pdfJunior Software Developer